Paul & Sabine De Vreese - Dekens
L'ancien Relais de Poste
3 Impasse de la Poste
63520 Saint Dier d'Auvergne
La France

Door onze hond Senna, een choco labrador, hebben we leren kennismaken met de chambres d’hôtes formule in Frankrijk. Bent u ook op zoek naar de rust in een groene, gezonde omgeving, en heeft u respect voor de natuur in al zijn aspecten, dan bent u van harte welkom in onze ruime, comfortabele, 3-sterren-gîte.

De ligging van het ruim huis (een geclasseerd "Relais de Poste" uit 1830) is perfect : in een klein dorpje met bakker, algemene voedingswinkel, apotheek, dagbladhandel, postgebouw, en enkele restaurantjes. Het domein is aan 2 kanten begrensd door een forelstroom, de Miodet. Er is een ruime privé-tuin, grenzend aan 1,4ha eigen weiland, met achteraan zelfs de samenvloeiing van de "Ruisseau des Martinanches" in de Miodet. Bovendien is er een watervalletje met een strandje waar je een frisse duik kunt nemen.

In de omgeving zijn er enorm veel toeristische bezienswaardigheden (zie rubriek "omgeving"), of voor de sportievelingen kun je lange wandelingen maken, fietsen, zwemmen. In de winter biedt de Puy de Dôme je echte sneeuwpret.

Ga verder in het menu links, voor meer gegevens, en blijf niet langer bij de pakken zitten, maar neem gerust met ons contact op.

Het Franse weerbericht (la météo France) voor
Saint-Dier-d'Auvergne vind je HIER.

Tot binnenkort?

Mairie Saint Dier

Voisins

Eglise

Brocante